Önitató Kft.

2012. augusztus 13. hétfő
Oláh Margó
12969
önitató ló szarvasmarha hizó sertés nyúl malac Az Önitató kft. által gyártott önitatók mind a háztáji, mind a nagyüzemi állattartás területén professzionális megoldásokat nyújtanak. Az egyszerű és üzembiztos konstrukciónak köszönhetően az olyan zord körülmények közt is bizonyítottak, mint a nagyüzemi sertés és marhatelepek. 

SZARVASMARHA KÖRMÖZŐ KALODA FESTETT
Szarvasmarha kezelőkaloda biztosítja az állat rögzítését, oldalanként 2-2 nyitható ajtaja van, ami lehetővé teszi a hozzáférést a különféle kezeléseknél.
Hátsó szorítóval az állat kényszeríthető a nyakfogóba, illetve hátsó kezelések esetén rúgás elleni védelmet is biztosít.
V-nyakfogóval ellátott kivitel, mellyel könnyen és biztonságosan rögzíthető az állat feje, így egyszerű kezelést biztosít. A nyakbefogó pofák távolsága szabályozható, ezáltal valamennyi korcsoportnál használható.
Mindkét oldalon lehajtható fellépő padozattal van ellátva.   

                           
 Gyors, biztonságos, balesetmentes rögzítés eszköze. Könnyen mozgatható, fix karámrendszerbe vagy válogató karámba is helyezhető. Festett kivitelben.
Ára: 650 000 Ft + Áfa
Szállítási határidő: rendeléstől számított 4 hét

Termékeink sikerének titka könnyen megfogalmazható: átgondolt konstrukció, megfelelő anyagválasztás és egyszerű használat.
                                               

Ez a mesterhármas, valamint a szakembereink és a cégünk mögött álló több évtizedes tapasztalat az az ok, melynek köszönhetően kimondhatjuk, hogy:         ,,Csak egyszer kell megvenni”. 

                                                             
Ló, és szarvasmarha itató: P-1 típusú önitatónkat kimondottan nagytestű állatok, így lovak, szarvasmarhák vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A megnövelt falvastagságok és a megnövelt tányérméret a fellépő fokozott igénybevételnek való megfelelést szolgálják. ajánlott állatszám 4 db/itató.
http://www.onitato.hu/index.php?mode=aluwebshop
  P-3 hízó, és borjú itató: P-3 típusú önitatónkat közepes méretű állatok, így borjúk, kocák, hízó sertések vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A csökkentett méretek a kedvezőbb ár mellett megfelelő stabilitást biztosítanak. Ajánlott állatszám 10 db/itató.

Konstrukció, azaz az egyszerű is lehet jó:
Önitatóink tervezésekor olyan szempontokat fogalmaztunk meg, melyek gyökeresen elütnek napjaink tervezési irányelveitől. Mottónk szellemében a napjainkban divatos élettartamra való tervezés helyett a hangsúlyt a hosszú távú megbízhatóságra és az időtállóságra helyeztük. Ezen irányelvek mentén dolgoztuk ki az itatók egyes részleteit. A látványos műszaki és mechanikai megoldások helyett a letisztult, egyszerűsített megoldásokat kerestük, hisz abban a környezetben, ahol az itatókat használják, ezek a legmegbízhatóbbak.

ISV-1 kétoldalas hízó itató: ISV-1 típusú önitatónkat kifejlett sertések vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. Kétoldalas kivitelének köszönhetően, egyszerre két egymással kapcsolódó sertésólat képes vízzel ellátni. emiatt lényegesen gazdaságosabb választás az egyedi itatókkal szemben.                                                                                  
ISV-2 malac itató: ISV-2 típusú önitatónkat malacok vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A kis méretű itatótányér, a könnyített nyelvet a még növendék, kisebb méretű állatok igényeihez és erejéhez igazítottuk. ennek megfelelően a malacok 2-3 hónapos koráig ajánljuk.

Anyagválasztás, azaz megfelelő anyag a megfelelő célra:
Önitatóink a gondos és körültekintő anyagválasztásnak köszönhetően egyesítik mindazon tulajdonságokat, melyek a piacon fellelhető hasonló megoldásokra jellemzőek. az itatók fő, fokozott igénybevételnek kitett szerkezeti részei alumíniumöntvényből készülnek, így ötvözik a vasöntvény itatók terhelhetőségét, valamint műanyag itatók korrózióállóságát. Ezen tulajdonságok miatt az alumínium itatók nem törnek (mint pl. a gyenge műanyag szerkezetű termékek) és nem rozsdásodnak (ami nedves körülmények közt egy vasöntvény esetén elkerülhetetlen)

                                                                             P-3/B birka itató: P-3/B típusú önitatónkat kifejezetten birkák vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A speciálisan kialakított nyelv illeszkedik a birkák anatómiájához és ivási szokásaihoz. A speciális felfogó adapter lehetővé teszi, hogy az alom magasságának növekedésével az itató ideális magassága is beállítható legyen.
IN-1 gumidugós nyúl itató: IN-1 típusú önitatónkat kimondottan nyulak vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A végtelenül egyszerű, vákuumzárás elvén működő szerkezet gazdaságos választás. Vízzel teli üvegbe dugaszolva használható, így jelentős beruházást nem igényel.

Egyszerű használat, azaz az állattartó is fontos:
Önitatóink ,,belső” ergonómiai részleteit az állatok igényeihez, míg a ,,külső” részleteit az állattartók igényeihez igazítottuk. A szabványos csatlakozó méretek a könnyű szerelhetőséget, az egyszerű és logikus felépítés pedig a gyors beállíthatóságot és a minimális karbantartási igényt szolgálják. Ezen túlmenően a szerelési folyamat végén itatóink alapos átvizsgáláson és beállításon mennek keresztül, melynek köszönhetően felszerelés után azonnal használhatók, és semmilyen további beállítást nem igényelnek.

AP-2 szopókás sertés itató: AP-2 típusú szopókás önitatónkat vízzel való higiénikus ellátására ajánljuk. A tányéros itatóktól eltérő működési elv jóval gazdaságosabb és helytakarékosabb megoldást eredményez. Ajánlott állatszám 3-4 db hízósertés/itató.
További kiegészítők: könyök, kettős elágazó, csőcsatlakozó bilincs stb.
Önitató Kft. 7631 Pécs, Reménypuszta  Tel: 06 72/446-254 Fax: 06 72/438-745        
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      www.onitato.hu
                                                                      

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Fitohorm Kft.

  Bemutatkozás FOLYAMATOS MEGUJÚLÁS A Fitohorm Kft. életében és...

Bővebben...

Biofil termékcsalád

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

Önitató Kft.

Az Önitató kft. által gyártott önitatók mind a háztáji, mind a...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával,...

Bővebben...

Optigép Kft.

 Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacot...

Bővebben...

FRAMEST Kft.

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Omikron Kft.

 Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

Tarján Acél Kft.

A Tarján Acél Kft. már több mint 4 éve forgalmazza a saját gyártású, kíválló...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK