Takarékos gazdálkodás!

2010. január 26. kedd
Administrator
49784
 

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem minden traktortípushoz.

Tisztelt Gazdálkodók!
Cégünk, a DERALAND KFT. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.

Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket. Melyek is ezek? Lássuk az alábbi rövid felsorolást:

  • ZUIDBERG mellső hárompont függesztés és mellső TLT hajtóművek
  • QUICKE traktoros homlokrakodók
  • CLEANFIX tisztító ventillátorok
  • PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek
  • SCHARMÜLLER vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz
  • KL-Maschinenbau elektromos fékpadok, és diagnosztikai egységek
  • BEMA kommunális berendezések mellső függesztésekre és homlokrakodókra

Szlogenünk: Minden, ami a traktor körül számíthat.
A következő néhány sorban kívánunk mindazoknak némi ismertetőt nyújtani, akik még hagyják szunnyadni az erőgépük nyújtotta lehetőségeket, s ezáltal kedvet kapnak azok kiaknázásához.

   

ZUIDBERG mellső hárompont függesztés és mellső TLT hajtóművek
A több mint 30 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ZUIDBERG BV. Holland gépgyártó termékeit a magas minőség és a legutolsó technikai színvonal alkalmazása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel.

 

 

Manapság egyik gazdálkodó sem mehet el szó nélkül az idő-, és üzemanyag-takarékos gazdálkodásra megoldást nyújtó gépi technológiák mellett, hiszen minden gazdálkodó érdeke, hogy egységnyi termékét minél alacsonyabb költséggel hozza létre. A már meglévő erőgépre adaptált tolt és vontatott üzemű munkaeszközök együttes alkalmazásával erre lehetőség nyílik az erőgép fronthidraulikával, vagy fronthidraulikával és frontkardánnal történő felszerelése esetén.

 

 

ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók
A 60 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ÅLÖ AB. Svéd gépgyártó termékeit a megbízhatóság és a nagy teljesítmény biztosítása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel. Az új DIMENSION sorozatú homlokrakodók új mércéket állítottak a traktoros homlokrakodó gyártásban.
Az új Quicke Dimension sorozat nagyobb teljesítményű, hatékonyabb, és sokkal több felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik, mint bármely megelőző típusa.

 

Az új Quicke sorozat összesen 12, 7 párhuzamvezetéses és 5 párhuzamvezetés nélküli típussal rendelkezik. A rakodó család típusai a kb. 40 LE és 300 LE közötti traktorokhoz illeszkednek. Összesen 6 szabadalom, ill. bejegyzés alatt álló megoldás található meg az új típusokon. A gémek opcióként traktorazonos színű párhuzamvezető mechanizmussal is rendelhetőek, valamint az egyedi fejlesztésű ESV rendszer működtetése során lehetősége nyílik a gépkezelőnek az eszközmozgató munkahengereket időszakosan úszó helyzetbe kapcsolni, ezáltal számos rakodási feladat során könnyítve meg a munkamenetet.

 
 

CLEANFIX tisztító ventillátorok
A TISZTA HŰTŐ EREDMÉNYE A MOTOR OPTIMÁLIS HŐTERHELÉSÉNEK SZINTENTARTÁSA, ÉS EBBŐL KÖVETKEZŐEN AZ ALACSONY HAJTÓANYAG FOGYASZTÁS!!
Az erőgépek hűtői a beszívott levegőben található portól és kosztól egyre jobban eltömődhetnek. Ezáltal a hűtőkapacitás korlátozódik, ami a hajtóanyag-fogyasztás növekedéséhez és a kritikus hőmérséklet eléréséhez vezethet.

A Cleanfix® megfordítja ventillátorlapátait, és ebben a helyzetben a levegő beszívása helyett azt nagy nyomással a hűtőn keresztül, ellenkező irányba fújja, így öblítve át a hűtőket. A Cleanfix® elvégezte munkáját, a hűtők és a légbeszívó felületek tiszták. Ha a Cleanfix® hőmérsékletszabályozású egységekkel is el van látva (opció), úgy az érzékelők mindig az optimális hűtőteljesítményhez igazítják a ventillátorlapátok állásszögét, amely még alacsonyabb hajtóanyag-fogyasztást eredményez.

 

 

PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek
A Német PTG GmbH. több mint 15 éves múltra tekint vissza abroncsnyomás szabályozó rendszereinek fejlesztése tekintetétében. Egyes járműgyártók, mint pl. az MB-Unimog mint gyári opció is kínálja rendszereiket. Az abroncsnyomás szabályozás apró részletkérdés csupán, de jelentős megtakarítások érhetők el vele hosszú távon.

A két alapszabály:
1 „Le a nedves szántóföldről, kerüljük a nedves talajon való közlekedést!”
2
„Ki a levegővel a gumiabroncsokból, csökkentse az abroncsnyomást a talajmunkák során!”

 

SCHARMÜLLER vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz
A SCHARMÜLLER GmbH & CoKG cég, mint családi vállalkozás története az 1793-ban alapított patkoló-, és abroncskovács műhely alapításával indult.
1950-ben id. Josef Scharmüller a háborút követő nehézségek ellenére felépítette modern gépgyárát, amelyben kovácsolt mezőgazdasági gépalkatrészeket – elsősorban vonóberendezéseket kezdtek gyártani. A gyártmányok hamar, mint minőségi termékek váltak kedveltté az Osztrák gazdák körében. 1955-ben jelent meg a gyártó a 6 helyzetben magasságban állítható vonófejével, és a fejlesztések sora, valamint a gyár növekedése ettől kezdve megállíthatatlanná vált.
1993-ban számos vizsgálat keretén belül a Scharmüller cég a világon elsőként kezdte meg a K80 típusszámmal jelölt, un. vonógolyós vonóbekötéseinek fejlesztését. A fejlesztések és a szántóföldi vizsgálatok kiváló eredményeinek köszönhetően a K80 projekt 1996-ra sorozatgyártásra éretté vált, azonban ekkor még egyetlen traktorgyártó sem érdeklődött a rendszer iránt. A következetes fejlesztést követően a K80 vonógolyós vonóbekötés rendszert 1999-ben mutatták be a hannoveri Agritechnica kiállításon, számos szabadalom kíséretében.

2005-ben a K80 rendszer megkapta az ISO 24347 szabvány besorolást, és számos traktorgyártó mint elsőszerelt rendszer is alkalmazni kezdte.Mint a Scharmüller cég különlegessége, a K80 vonógolyós rendszer lényege az, hogy az egyre növekvő teljesítményű traktorok egyre nagyobb tömegű egy-, tandem- és tridemtengelyes vontatmányokat hordoznak közúton és talajon egyaránt. A vontatmányok megnövekedett vonószem terhelését, és a lassítás és gyorsítás során jelentkező terheléseket, a csapos vonóbekötések már nem képesek hosszú távon biztonságosan elviselni.
A K80 vonóbekötés erre a problémára nyújt játékmentes, nagy teherbírású és hosszú élettartamú megoldást.

 

 
 

KL-Maschinenbau elektromos fékpadok, és diagnosztikai egységek

A tartós és megbízható munkavégzés záloga az erőgépeink jó műszaki állapota. Erről máshogy nem győződhetünk meg, minthogy diagnosztikai vizsgálatok alá vetjük erőgépeinket. Ehhez állnak rendelkezésre fékpadok 170 kW, ill. 340 kW méréshatárral, fogyasztásmérők, valamint komplett diagnosztikai mérőkészletek a különböző műszaki paraméterek megállapításához.

 

 

BEMA seprűgépek és tolólapok mellső függesztésekre és homlokrakodókra
A 60 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező BEMA GmbH. Német gépgyártó meghatározó szereplője a Nyugat-Európai kommunális gépgyártásnak, ezen belül is a seprűgépek, és tolólapok tekintetében. Számos géptípusuk kitűnő minőségben szolgálja tulajdonosaikat hosszú éveken keresztül.

 

 

Amennyiben a fenti rövid tájékoztató felkeltette érdeklődését termékeink iránt, kérem keressen bennünket, hogy segíthessünk gazdálkodás hatékonyabbá tételében.
Várjuk érdeklődését az alábbi elérési lehetőségek bármelyikén.
Dér Attila         DERALAND KFT. 7400 Kaposvár, Izzó u. 12/C  Tel: 82/416-447      Fax: 82/510-677
Mobil: 30/3851-351       E-mail. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.deraland.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Díjat nyertek

Bemutatjuk A 2024. évi AGROmashEXPO Termékfejlesztési díjak nyerteseitHazai...

Bővebben...

FAE gyárlátogatás

A Hunduna csapata és leendő ügyfelei 2023 novemberében Fondóba utaztak hogy...

Bővebben...

Szimbiotikus gél naposcsibék számára

A BIOMIN bemutatja a PoultryStar® Hatchery szinbiotikus gél cseppet...

Bővebben...

Palántázók az Alfa-Gép Kft-től

Cégünk, a békéscsabai székhelyű Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a...

Bővebben...

Az ideélis gép mulcsvetéshez

A PÖTTINGER TERRASEM mulcsvetési elv egyetlen gépben egyesíti a talajművelés,...

Bővebben...

Bárhova felállítható...

Bárhova felállítható napelemes kamera rendszerSzeretne távolról megfigyelni...

Bővebben...

Tyúktartóknak

Tojótyúktartóknak - modern istálló berendezésekA Big Dutchman alapítói...

Bővebben...

A szamóca ideális tartósítása

Tippek a szamóca ideális tartósításához a MATE fiatal kutatójátólGödöllő,...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK