Agrolánc Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
1263

 ANTONIO CARRARO traktorok, professzionális fűnyírógépek GIANNI FERRARI cégtől, GREEN MACHINES utcaseprő gépek, CARRARO AGRITALIA Spa. traktor, TORO professzionális golfpálya karbantartó gépek.

2151 Fót, Jedlik Ányos u. 35.  Tel: 27/539-640       Fax: 27/539-641   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   www.agrolanc.hu
MEGBÍZHATÓ CÉG AZ AGROLÁNC KFT.
A Soliditet Online rendszerben az összes magyar társas vállalkozás, egyéni vállalkozó és nonprofit szervezet adatai szerepelnek. A nemzetközi módszertanon nyugvó, több mint 100 éves tapasztalaton alapuló Soliditet Rating segítségével megállapítható, hogy érdemes-e az adott partnerrel üzletet kötni, illetve milyen feltételekkel?
AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Soliditet tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.
A tanúsítvány garancia arra, hogy mások számára megmutassa, hogy az AGROLÁNC KFT. elismert, megbízható, hitelképes vállalat.
Az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek és munkaeszközök értékesítésére. Kezdetben a vállalt feladat szinte megvalósíthatatlannak tűnt: magas minőségi és műszaki színvonalú gépek értékesítése kis forgótőkével, nehéz értékesítési viszonyok és szűk fizetőképes kereslet mellett.Eltökéltségünkön túl támogatást elsősorban a gyártó partnercégektől kaptunk, akikkel az immár másfél évtizedes napi kapcsolat zökkenőmentes együttműködést alakított ki. Az eredmények visszaigazolják döntésünk helyességét, amely minden esetben a minőségi termékek képviselete mellett szólt.
Cégünk kizárólagos magyarországi képviselője Európa egyik vezető mezőgazdasági- és kommunális gépgyártó vállalatának, az ANTONIO CARRARO Részvénytársaságnak, a professzionális fűnyírógépeket gyártó GIANNI FERRARI cégnek, 1998-tól a skót GREEN MACHINES utcaseprő gépeket gyártó vállalatnak, 2003-tól a CARRARO AGRITALIA Spa. traktorgyártó cégnek, 2005-től a TORO professzionális golfpálya karbantartó gépeket gyártó amerikai nagyvállalatnak. E kiemelkedően fontos partnerek folyamatosan figyelemmel kísérik, segítik a magyarországi piacszervezést, magunk mögött tudhatjuk mind marketing, mind szerviztechnikájukat.
Cégünk alapítása óta eltelt évek során megszereztük jó néhány nagy olasz munkagépgyártó vállalat termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát.Kiemelt hangsúlyt helyezünk vidéki viszonteladói hálózatunk folyamatos bővítésére, s ezáltal az Agrolánc "filozófia" mind szélesebb körben való megismertetésére. E filozófia lényege a következő: "Egy-egy gép szakmai szempontok szerint történő kiválasztása és értékesítése nem fejeződik be az átadás pillanatában, éppen ellenkezőleg; ekkor kezdődik meg a Felhasználó, az Agrolánc Kft. és a gyártó partnercégek szoros együttműködésen és állandó visszacsatoláson alapuló kapcsolata, amelynek lényege: a pontos és gyors alkatrészellátás, precíz szervizmunka és a további felhasználói igények kielégítése újabb feladatok ellátására alkalmas gépekkel, munkaeszközökkel."

Gépeink a referenciahelyeinken túl megtekinthetők nemzetközi és hazai kiállításokon, mezőgazdasági és kommunális bemutatókon, az Agrolánc Kft. partnerei számára szervezett bemutatókon, valamint fóti telephelyünkön.
Cégünk elsődleges törekvése, hogy minél gyorsabb, pontosabb, szolgáljuk ki partnereinket, mind az új gépek beszerzése, mind a felhasználóknál dolgozó gépek működtetése terén, s ezáltal szerezzünk érvényt az általunk vallott "filozófiának". Remélve, hogy Önt is hamarosan vásárlóink körében üdvözölhetjük, tisztelettel ajánlom figyelmébe megújult honlapunkat.

Az Agrolánc Kft. értékes végterméke:
Megbízható és optimális ráfordítással üzemeltethető, professzionális karbantartó, fenntartó, ápoló gépek közterület-fenntartók, sport- és golfpálya karbantartók számára.
Hatékony és megbízható traktorok és munkaeszközök a speciális növénykultúrák művelőinek és állattenyésztőknek.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Agrolánc Kft.

 ANTONIO CARRARO traktorok, professzionális fűnyírógépek GIANNI FERRARI...

Bővebben...

Odisys Bt.

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó,...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

 Gépeinket parkkészítés és fenntartáshoz, utak tisztításához, komposzt...

Bővebben...

Damisol Kft.

Örökzöldek, erdészeti facsemete és díszfaiskolák levéltrágyázása és...

Bővebben...

Agro-Contakt 2000 Kft.

 Láncos erdészeti zúzó. Cserjék bokros területek, nyiladékok...

Bővebben...

Valkon 2007 Kft.

 Kesla RÖNKRAKODÓ DARUK ÉS ERDÉSZETI KIKÖZELÍTŐKOCSIK

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK