Fitohorm Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
1060
A FITOHORM EURO-ÖKO SZŐLŐ-GYÜMÖLCS komplex összetételű lombtrágya segíti a fiatal telepítésű ültetvények fejlődését, intenzív hajtásnövekedését.

Fitohorm Kft.            6500 Baja, Iparos u. 12  Tel/: 79/321-244           Fax: 79/424-378         Mobil: 06-30/9787-700
                       E-mail: 
     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.             www.fitohorm.hu
Magas bórtartalmának köszönhetően javítja a virágok megtermékenyülését, a kötődést, valamint csökkenti a virágelrúgás gyakoriságát. A készítményben levő vas a növények számára ideális formában van jelen, mivel a vas kelatizált formában a leggyorsabban és legnagyobb mennyiségben felvehető a növény számára.

Tisztelt Partnereink!
1980-ban kezdett vegyi üzemünk gyártani olyan kelatizált készítményeket, amelyek környezetkímélő módon biztosítani tudják a növények harmonikus tápanyagellátását. A kezdeti 19 tagú termékcsalád a folyamatos fejlesztéseknek és korszerűsítéseknek köszönhetően mára 55 termékféleségre bővült, amelyek EK mutrágyák, így megfelelnek az EU előírásoknak is. A minőség garanciája a 2004-ben bevezetett minőségbiztosítási rendszer az ISO 9001:2000, amit a gyártás és a forgalmazás területén is alkalmazunk.
Ebben a kiadványban szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni gyártmányainkat (FITOHORM, POLYBÓR, FITOFERR) és azok alkalmazását a növények termesztés-technológiájában.
A megfelelő készítmények kiválasztásában és a szakszeru felhasználási tanácsadásban készséggel segítenek a szakmailag képzett területi képviselőink, akik személyesen is felkeresik a gazdálkodókat.

A tápanyagszint felmérése érdekében célszeru talaj-és növényvizsgálatokat végezni és az analitikai eredmény alapján dönteni a helyes tápanyagellátásról.
Termékeink beszerezhetők az agrokémiai készítményeket forgalmazó cégeken keresztül. A teljes választékunkat minden kereskedő raktárába képtelenség letárolni, de rugalmasságunknak köszönhetően rövid határidővel azokat közvetlenül is tudjuk biztosítani, sőt egyedi igényeket is kielégítünk az egész ország területén.
Az okszerű tápanyag-gazdálkodási technológia kiválasztása és a FITOHORM termékek szakszeru használata hozamnövelő és minőségjavító tényezők, amivel mi is hozzájárulhatunk a gazdálkodás sikeréhez.
Szabó Márton                    Ügyvezető igazgató                                 FITOHORM Kft.

Területi képviselőink szívesen adnak információt arról is, hogy megyénként hol tudják lakhelyükhöz legközelebb beszerezni a Fitohorm termékcsalád bármely tagját.

Képviselők, szaktanácsadók  http://www.fitohorm.hu/teruleti_kepviselok

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Védd a termést, ne siránkozz!

Védd a termést, ne siránkozz!…avagy jobb tárolhatóság, nagyobb...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Damisol Kft.

DAMISOL® levéltrágyák alkalmazása gyümülcstermesztésben

Bővebben...

Pénz, idő és energia megtakarítás

Az erdőkben, gyümölcsösben  és a szőlőkben keletkező nyesedékek ésszerű...

Bővebben...

Fitohorm Kft.

A FITOHORM EURO-ÖKO SZŐLŐ-GYÜMÖLCS komplex összetételű lombtrágya...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK