Alfa-Gép Kft.

2010. február 10. szerda
Administrator
1935


JJBROCH burgonya ültető, Fokhagyma ültető.

JJBROCH Burgonya ültető - JJBROCH BURGONYA 1
Burgonya ültető  -          Erősített váz: különböző talajokon, akár kötött, köves talajok is jól dolgozik. -          Független első csoroszlyák: az ültető egységtől függetlenek. A többi márkától eltérően a csoroszlyák nincsenek rögzítve az ültető egységhez. A csoroszlyán történő sérülés esetén az ültető egység nem sérül meg, így egyedül a sérült csoroszlyát kell cserélni. -          4 kerék a standard 4 soros változatnál: megosztott meghajtással, így kisebb az igénybevétel fordulások alkalmával, hosszabb élettartamot biztosít -          Opciók széles kínálata. -          Speciális modellek is elérhetők a különféle igényeknek megfelelően.  
  JJBroch fokhagyma vetőgép - Fokhagyma ültető
JJBROCH 2-8 soros fokhagymaültető gép A talajhajtású kerekek által működtetett gép a mélységben állítható csoroszlyák által megnyitott sorokba helyezi a fokhagymagerezdeket. Az ültető gép tagjai egymástól függetlenek, valamennyi tag önálló kb. 50 kg kapacitású tartállyal van felszerelve. 
 Mezőgazdasági gépek mellett különböző méretű agrofóliákat, kenőolajokat, műtrágyát, munkagép-kopóalkatrészeket is kínálunk.
Traktorüzemű mobil ágaprító. Kerti-, parki-, erdei ágaprító.

 Alfa-Gép Kft. 5600 Békéscsaba Szarvasi út 84.           Tel: +36 66/447-909               Fax: +36 66/449-434

E-mail:                              Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                           www.alfa-gep.hu 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Alfa-Gép Kft.

JJBROCH burgonya ültető, Fokhagyma ültető.

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK