Valkon 2007 Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
2312
preview_mgforgalmazohu_qHBVZk

„Valtra érzés” az minden gépben ezt a megbízhatóságot, kezelhetőséget kereste. Valtra szellemisége az egyedi igények maximális kiszolgálását jelenti, kimagasló színvonalon. A Valtra traktorok magyarországi képviselője a Valkon 2007. Kft. Kecskeméten.

6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 55.  Tel:76/579-008    Fax:76/579-009 
                           www.valtra.hu              www.valtratraktor.hu                 www.valtra.om
A Valkon Kft. 2007 májusában alakult kecskeméti központtal, kizárólag Valtra traktorok értékesítésével kezdtük meg tevékenységünket. Tapasztalataink szerint a Valtra traktorok vásárlói mindig elégedettek voltak gépeikkel. Akit megérintett a „Valtra érzés” az minden gépben ezt a megbízhatóságot, kezelhetőséget kereste. Piactársaink is elismerik, hogy a Valtra traktorok vásárlói a leghűségesebbek, a „legmárkahűbbek”.

2007 október. 1-től a VALKON Kft. a német Bernard KRONE Maschinenfabrik GmbH hivatalos magyarországi importőr! A KRONE termékpaletta hivatalos magyarországi importőreként a VALKON Kft. természetesen a gépek minőségének megfelelő, magas színvonalú szervizszolgáltatást és alkatrészellátást is biztosítja partnereinek!

Gépkínálatunkat folyamatosan bővítjük nyugat-európai és magyar gyártmányú munka- és célgépekkel.

Gépválasztékunkban mezőgazdasági termelők részére: Valtra, Krone, Rauch, Maraton, Lucas.G, Blanchard, Vogel&Noot, és erdészetek részére: Valtra, Seppi, Kesla gépeket biztosítunk. Gépkínálatunkba igyekeztünk olyan Európában elismert gyártókat bevonni, melyek a maguk területén specialistának számítanak. Gépvásárláshoz kiterjedt banki kapcsolatainkon keresztül kedvező hitel- és lízing-konstrukciókat kínálunk. Partnereink gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak a magas műszaki tartalmú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek a versenyképesség megőrzésében.

 Valtra szellemisége az egyedi igények maximális kiszolgálását jelenti, kimagasló színvonalon. A Valtra traktorok magyarországi képviselője a Valkon 2007. Kft. Kecskeméten.
A Valtra traktorok több féle színben is rendelhetőek majd, de nekünk a fekete a kedvencünk:

valtrat2.jpg
valtralogo130.jpg krone207.jpg lucas_new.jpg seppi.jpg maraton250.jpg regentlogo_120.jpg
vogeln200.jpg rauch-logo370.jpg blanchard250.jpg kesla-logo157.jpg  poma_logovgott.jpg  simba_logo.jpg

Tevékenységünk új gépek értékesítésén túl használtgép kereskedelemre is kiterjed. Partnereinknek piaci áron kínálunk jó műszaki állapotú gépeket. Ehhez megfelelő finanszírozást biztosítunk.
Alkatrészáruház

A Valkon Kft. kiemelt figyelmet fordít a vevőszolgálatra. Ehhez telephelyünkön alkatrészüzletet nyitottunk. Nemcsak az általunk forgalmazott gépekhez, de az országban fellelhető valamennyi mezőgazdasági géptípushoz biztosítjuk a jó minőségű alkatrészt. Bács-Kiskun- , Pest-, Csongrád-, Jász- Nagykun- Szolnok megyékben alkatrész kiszállítást vállalunk. Ezzel is megkönnyítve a gazdák dolgát, hogy a kampánymunkák alatt ne legyen fennakadás. Gyorsposta szolgáltatók szerződött partnereként 24 órán belül, kedvező áron tudunk alkatrészt biztosítani az ország egész területén.
Országos szerviz hálózat

Szerviz szolgáltatásunk saját-, és szerződött szervizeseink révén lefedik az egész országot. Szervizmérnökünk, és Vevőszolgálati mérnökünk vezetésével mind az általunk értékesített, mind a korábban megvásárolt gépek javítását vállaljuk. Kecskeméti központunkban 800 m2–es műhelyünkben nagyjavításokat is vállalunk, míg a helyszíni javításokat felszerelt szerviz autóinkkal végezzük. Szervizmérnökünket, és szervizeseinket itthoni, és külföldi képzéseken oktatjuk, így lehetőségünk van a nemzetközi tapasztalatok megszerzésére. Vevőszolgálati hálózatunkat folyamatos képzések mellett bővítjük.

Célunk, hogy a magyar gazdáknak megbízható, kompetens partnereként, magas műszaki tartalmú gépeket, és európai színvonalú vevőszolgálatot nyújtsunk.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Valkon 2007 Kft.

„Valtra érzés” az minden gépben ezt a megbízhatóságot,...

Bővebben...

Odisys Bt.

Az Odisys Bt 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Termékpalettánkon szerepel fronthidraulika, melyet szintén bármilyen...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK