Farmcenter Kft.

2010. február 03. szerda
Administrator
3271

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA.

 Adapterek, műtrágya szórófejek, tömítések, záróalátétek, szórópisztolyok, szelepek és elosztóvezetékek, szürő, nyomkövető, nyomásmérő órák, habjelző, Mankar ULV permetező, csávázó, védősisak, GPS navigáció, permetező gép alkatrészek,kézi és háti permetező, szemnedvesség mérő.
A Farmcenter Kft. gödöllői székhellyel alakult 1990-ben, egy kicsit nevezhetem az akkori kor szülöttjének és az akkori kor igényeinek történő megszületés részesének, mert akkor volt egy olyan irányzat, hogy egy központi kutató intézetnek kft-ket kell létrehozni ahhoz, hogy központi pénzekhez jusson és így lett egy Gödöllői székhelyű gépkísérleti intézet több mint 40%-ban tulajdonos ebben a Kft-ben, illetve 68 tag létesítette ezt a Kft-t. Kb. 3 évvel az indítás után kapcsolódtam bele a munkába és akkor én már 20 éve foglalkoztam permetezés technikával. Mikor ezzel elkezdtünk foglalkozni akkor felvállaltam külső felkérésre az amerikai Spraying Systems Corporation TeeJet márkanevű termékeinek a hazai mezőgazdasági üzemekbe történő értékesítését, illetve valamilyen szinten az Agroker-ek szerepét átvenni, mert akkor már megszűnő félben voltak ezek a cégek.
Mivel a fő tevékenységi körünk abba az irányba mutatott ezek után, hogy termékértékesítés és permetezés technikai eszközök, részelemek, részegységek, alkatrészek piacra juttatása, létrehoztunk egy viszonteladói hálózatot, s ezek közül legfőbb partnereink a debreceni székhelyű Farmgép Kft., a bajai székhelyű Axiál Kft., ezenkívül a KITE Zrt., az IKF Zrt., és számos más kisebb-nagyobb Kft. mint viszonteladó szerepel az értékesítési palettánkon.
Elsősorban a Spraying Systems amerikai termékeket forgalmazzuk, ezenkívül forgalmazunk európai termékeket, Németországból a Mantis, Mankar termékeket, a Wanner permetezőgépek alkatrészeit, ez szintén egy német cég, nagyon sok olasz cégnek a termékeit forgalmazzuk, ebből kiemelkedik a Salvarani, amelynek elég széles palettáját forgalmazzuk. Az ő termékeik a habjelző berendezések, manométerek, különböző automatikaelemek, habtartályok, különböző víztartályok, az olasz cégek közül említhetném a Carpi céget, aki kézi és háti permetezőgépekkel, illetve szivattyúkkal lát el bennünket. Említhetem a Fox motori-t, aki szintén kézi és háti permetező gépeket biztosít, ezzel palettát bővítettünk. a Mondial céget, amely permetezés technikai alkatrészek és részelemek illetve csatlakozó elemek forgalmazását teszi lehetővé számunkra. A Metaltecnica-nál rézszóró fejek, rézszóró pisztolyok vannak. Forgalmazzuk ezen kívül a SHURflo cégnek a 12V-s kisszivattyúit, amivel különböző permetező adapterek készítése válik lehetővé. Forgalmazzuk a japán Kett nevezetű cégnek a szemnedvesség-mérő készülékeit, ezenkívül forgalmazunk minden más Magyarországon fellelhető permetezőgéphez alkatrészt, illetve azok részelemeihez alkatrészt.
A múlt esztendőben vettük fel szintén a terméklistánkra az LH Technologies nevezetű cégnek a termékét, illetve azt a terméket, ami meghatározó is lett ebben az évben a piaci forgalmazásunkban ez a Center-Line nyomkövető berendezés, amelyből közel 100 darabot sikerült értékesíteni és ezzel piacvezetővé váltunk Magyarországon, legalábbis eladott darabszámot tekintve. Párhuzamos művelési módot tesz lehetővé, +/- 30 cm eltéréssel pontosan visszavezérli őt és párhuzamossá teszi a tevékenységét, nincs túl-, sem alulfedés. Ebben az esztendőben a TeeJet családon belül egy kitüntető címet is kaptunk a  TeeJet Master Disztributor  címet, Lengyelországban két nagy cég kapta csak meg, Magyarországon csak mi, de Európában is rajtunk kívül csak 5 cég. Ez az úgynevezett legnagyobb kedvezmény elve és ez tovább erősít abban a hitünkben, hogy ezt a TeeJet terméket ugyanilyen színvonalon, vagy jobb színvonalon juttassuk el a felhasználók részére. Nagyon fontosnak tartjuk a marketing területén azt, hogy vásárokon részt vegyünk egyrészt. Közvetlenül találkozunk a felhasználókkal, közvetlenül feltehetik a kérdéseiket, közvetlenül bemutathatjuk az új termékeinket, akár demonstrálhatjuk, akár kipróbálhatják.

Nagyon sok esetben fordul elő az, hogy egy szórópisztolyra azt mondta egy úriember, hogy amióta megbeszéltük, hogy hogyan használja és tőlünk megvásárolta nagyon sok vegyszert megspórolt és védi meg a gyümölcsösét. Minden egyes gazdálkodó vagy gazdálkodó egység nagyon-nagyon sok millió forint értékben szór ki vegyszert tudatosan és nem biztos, hogy hatékonyan. A kijuttatás technikára fektessenek komoly hangsúlyt és próbáljanak eljárni komoly kijuttatás technikával foglalkozó előadásokra, ahol megismerkedhetnek azzal, hogy hogyan kell azt a vegyszert hatékonyan a növényzet igényeinek az időjárásnak megfelelően pontosan célhoz juttatni.
Farmcenter Kft. 2100 Gödöllő, Tessedik S. u. 4. Tel:28/513-445 Fax:28/513-446  E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    www.farmcenter.hu

KATALÓGUSOK LETÖLTÉSE:              http://farmcenter.hu/letoltes 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Hunduna S.R.O

Gépek kereskedelme különféle területekre. Parkkészítés és fenntartáshoz, utak...

Bővebben...

Farmcenter Kft.

A SIKERES PERMETEZÉS KULCSA.

Bővebben...

Sz-Agro 2007 Kft.

He-Va dán hengerek, tárcsák, magágykészítők, mélylazítók, direkt...

Bővebben...

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása,...

Bővebben...

Deraland Kft.

Innovatív, üzemtakarékos kiegészítő berendezések a DERALAND KFT.-től majdnem...

Bővebben...

Inter-Mix Kft.

1998. évi alakulásunk óta fő célunk a jövőbeli termelő állomány alapjának, a...

Bővebben...

Emlékérmet kaptunk

MEGOSZ Emlékérmet kaptunkA MEGOSZ elnöksége úgy határozott, hogy a 2017-ben...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK