Sirius - egy fényes csillag

2010. január 26. kedd
Administrator
2489
logo_lemken1.jpg

Sirius - egy fényes csillag a permetezőgépek egén

A Lemken teljessé teszi a függesztett permetezőgépek palettáját

A Lemken kibővítette a Sirius permetezőgépek sikeres szériáját. Az új, 900 illetve 1,300 literes változat csatlakozik a már elérhető 1,600 és 1,900 literes változathoz. Valamennyi tartályméret elérhető a Sirius 7 és Sirius 9 szabványhoz. A technikailag továbbfejlesztett Sirius sorozat rendkívüli kezelői kényelmet biztosít a szívó- és nyomóüzemmódok egykaros állításával, és az oldalsó egységek nyomáskiegyenlítésével.

A Lemkennél bevált EuroLux permetezők továbbra is elérhetők, akár 1,200 literes kivitelig, azoknak, akik az egyszerűbb szerkezeteket részesítik előnyben (ti:"a kevésbé vezérelt gépek")

A Sirius az első, Lemken által fejlesztett permetezőgép-széria 2005, a két permetezőgép-gyártó üzem megvásárlása óta. Arra tervezték, hogy  egyesítse a kényelmes kezelést az optimális működéssel, így nagy teljesítményt tesz lehetővé kis méret mellett. Minden Sirius modell tartálymérete 55 cm hosszirányban. Ez a traktor hátsó tengelyéhez közel tartja a súlyt, minimálisra csökkentve az emelőerő-szükségletet. Egy kisebb traktor is biztonságosan használhatja a nagyobb űrtartalmú berendezést közúton, szántóföldön, és lejtős terepen. A tartályba épített válaszfal megakadályozza a túlzott folyadékmozgást, tovább növeli a stabilitást. Biztonságos vezetés - kombinálva a kényelmes és hatékony kezeléssel. A tartály különleges gyártástechnológiája folytán annak belső falai tükörsimák. A Lemken páratlan új tartályöblítő rendszere folyamatosan öblíti a tartályt a forgókban. A fordulók alatt a permetszer visszaáramlik a tartályba gomba alaú szökőkútként, nedvesen tartva a felületet, megakadályozza a leülepedés miatti dugulást. Ez, és a tükörsima felület könnyűvé teszi a tisztítást.

lemken_sirius_2_300.jpg
lemken_quickconnect1_240.jpg lemken_quickconnect2.jpg lemken_quickconnect3.jpg

A szabványos, korszerű QuickConnect kapcsolószerkezet lehetővé teszi a Sirius gyors és biztonságos csatlakoztatást a traktorhoz. Ez egyesíti azt a két előnyt, amelyek kölcsönösen kizárták egymást a régebbi kapcsolószerkezeteknél. Először is, a QiuckConnect elegendő helyet biztosít a traktor és a berendezések között, hogy könnyen és biztonságosan csatlakoztathassuk a kiszolgáló egységeket, mint például a kihajtás, csövek, kábelek és kezelőszervek. Másodszor, a korszerű kapcsolószerkezet közelebb hozta a berendezést a traktorhoz, mint az korábban lehetséges volt. A traktor satbil, egységes, és a munkagépek felszerelése során végzett veszélyes működtetések szükségtelenek. Az Agritechnika 2009 kiállításon a QuickConnect renszer ezüstérmet nyert.

lemken_quickconnect4.jpg lemken_quickconnect5.jpg lemken_quickconnect6.jpg

A Sirius permetezőt a SectionExtend (SE) újgenerációs gémmel látták el. A három- vagy négyszekciós, teljes egészében hidraulikus, hátracsukódó gém egyesíti magában a stabilitást, a kis méretet, és a megbízható fúvókavédelmet. A Lemkennél jól bevált "napernyő" ingarenszerrel szerelve az SE gém könnyű, de stabil, biztosítja a vegyszerek egyenletes eloszlását. Az SE gém 15-24 méteres munkaszélességben készül. Szimmetrikusan állítható 24-18 méteres, illetve 21-15 méteres munkaszélességben, lehetővé téve a többféle szélességű munkát. Az asszimetrikus munkaszélesség-állítás opcionális lehetőség. Az új Lemken HorizontalExtend (HE) hidraulikus gém 12 vagy 15 méteres munkaszélességgel egy kisebb méretű megoldást jelent. A már bevált SPH gém továbbfejlesztésével a Lemken létrehozta az új "Ecospray" komputer a Sirius 9-es modelleken 2010-től szériatartozék.

lemken_sirius_3.jpg

Az Ecospray valamennyi szórási funkciót és karbantartási igényt felügyeli a sebesség függvényében.A Sirius 7 gépek Easyspray vezérlőrendszerrel vannak ellátva. Ez lehetővé teszi a gémek és szekcióik ki/bekapcsolását, valamint a nyomás beállítását.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

FVM hírek

Aktualítások a www.fvm.hu oldalon. Kamarai biztos irányítja az...

Bővebben...

Őstermelők jövedelemadózás

Az őstermelőkre vonatkozó 2011. évi személyi jövedelemadó...

Bővebben...

Újdonság a Cheminovától

Ú j d o n s á g  a  C h e m i n o v á t ó l – A  G l y f o s®  D a k a...

Bővebben...

Agrárhaszon hírek

http://www.agrarhaszon.hu/ Amire érdemes figyelni - Interjú Harsányi...

Bővebben...

Agrofórum tartalmából

  az igényes növénytermesztő és növényvédő személyes...

Bővebben...

AgrárUnió hírei

Még több hírek és lapmegrendelés http://www.agrarunio.hu ...

Bővebben...

Építési beruházások

Építési beruházások elszámolása  2010/12/05 18:43 ...

Bővebben...

Agrárágazat hírei

 LAPMEGRENDELÉS FRISS HÍREK AZ AGRÁRÁGAZATBÓL ...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK