Tart-Tech Kft.

2010. február 10. szerda
Administrator
6081

Cégünk 1998-as megalakulásától kezdve állattartás-technológiai berendezések importjával,  forgalmazásával, szerelésével, szervizelésével és szaktanácsadással foglalkozik. Partnereink részére komplett istálló-technikát ajánlunk a takarmányozás-technológiától a fűtésen keresztül a szellőzésig elsősorban a baromfitartás területén.

Partnereink mind teljesebb kiszolgálása és szolgáltatásaink mind hatékonyabb kivitelezése érdekében társaságunk 2006. június 26.-a óta működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.

 

 Tart-Tech Kft. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel: 95/310-221 Fax: 95/310-222 
                              E-mail:
                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                       www.tart-tech.hu

Cégünk a kizárólagos magyarországi képviselete az olasz AZA International Srl. takarmányozás-technológiát és itatás-technológiát gyártó cégnek. A felsőpályás korongos, láncos és spirálos behordó rendszerek előnyeik (kedvező bekerülési költség, alacsony szerviz igény, rendkívüli adaptálhatóság a különféle istálló kialakításokhoz, automata üzemmód, alacsony üzemelési költség, stb.) révén kedvelt termékek a sertéstartók, pulykanevelők körében. (Műanyag pulykaetető ,,Chubby”, Súlyszelepes baromfiitató, üvegszálas takarmánytároló tartályok SIV-sorozat)
A különféle felsőpályás rendszereken kívül függesztett etető és itató berendezések is megtalálhatók a cég termék skáláján. A pecsenyecsirke hízlaláshoz (ZERO, FLEXA, TIPA), a szülőpár-tartáshoz (PRIMA), a pulyka-, kacsa- és libaneveléshez (TAC3) kifejlesztett etetőrendszerek a hozzájuk rendelt különféle súlyszelepes és függesztett szelepes önitató berendezésekkel a modern állattartás hatékony eszközei.

Az olasz Agritech Srl. által gyártott üvegszálas poliészterből készült silók vízhatlan kivitelük, hosszú élettartamuk, kedvező áruk révén a mai modern gazdaságok kiváló terménytároló berendezései.

Ventiláció-technikai berendezéseinket olasz és holland importból biztosítjuk. A forró nyári időszakokban szinte egyedüli alternatívaként jelentkező és esetlegesen hűtőpanellel kiegészített alagút-szellőzéshez szükséges ékszíjhajtású ventilátorokat az olasz Termotecnica Pericoli Srl. és az amerikai Aerotech Co. szállítja. A téli minimum szellőzési igények tökéletes kielégítése érdekében importálunk a holland EMI cégtől kis teljesítményű, falba vagy kürtőbe építhető, direkt meghajtású ventilátorokat. Légbeejtő ablakaink jó hőszigetelő tulajdonságukkal, hosszú élettartamukkal és könnyű automatizálhatóságukkal vívtak ki nagy népszerűséget. (Légbeejtő ablak sorozatok, axiál ventilátor sorozatok)

Vezérlő berendezéseink palettáján megtalálhatók a mechanikus vagy digitális 1- és többlépcsős termosztátok, mikroklíma-szabályozó berendezések, digitális baromfi- és takarmánymérő rendszerek, riasztó rendszerek és ezek összehangolt működéséhez illetve az információk széles körű elemzéséhez szükséges szoftverek.
Fűtés-technikánkat a holland ABBI-SUN BV exportálja. Termékei között megtalálhatók a különféle teljesítményű (1- 11,5 kW) gázüzemű infrasugárzók és a nagy teljesítményű (10-100 kW) gáz- és olajüzemű hőlégfúvók.

Tojóketrecek és tokófészkek   Kiváló minőségű EU-konform ketrecek az árutojás termelésben
Az EU-konform ketrecekkel szemben támasztott igények folyamatosan változnak az EU-előírásoknak, az állatvédelmi követelményeknek és saját fejlesztési munkánknak köszönhetően. Az általunk gyártott tojóketrec folyamatos fejlesztését a Svéd Királyi Mezőgazdasági és Erdészeti Akadémiával közösen végezzük. Ennek az együttműködésnek köszönhetően első kézből kapjuk a legfrissebb kutatási eredményeket csakúgy, mint a legújabb EU és állat jóléti előírásokat és ez ad garanciát arra, hogy ketreceink megfelelnek a jelenlegi és jövőbeni követelményeknek. Az általunk gyártott ketrecek horganyzott acélból készülnek és természetesen rendelkeznek CE jelöléssel. Az elemes szerkezet alacsony telepítési költséget eredményez. Többféle méretben állnak rendelkezésre, egymásra és egymás mellé telepíthetők. Alkalmazásukkal megvalósul a kitűnő állat jóléttel párosuló költség-hatékony árutojás termelés.

Van Gent  Automata tojófészkünk sikerének kulcsa a sokéves tapasztalat. A tojófészek szerkezeti felépítése egyszerű és stabil, összeszerelése nem kíván különösebb szakértelmet. A tojókirekesztő szerkezet a tojók fészekből való rendszeres eltávolítását szolgálja. A tojókirekesztő szerkezet időkapcsolós üzemmódja révén minimálisra csökkenthető a kotlás. 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Hunduna S.R.O

A mi általunk forgalmazott seprőgép adapterekkel gyorsabban és...

Bővebben...

Biomin Magyarország Kft.

BIOMIN – természetesen előre  A természetes út volt mindig is a BIOMIN...

Bővebben...

Önitató Kft.

Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és...

Bővebben...

Cont-Eco Kft.

Az 1991-ben alapított Cont-Eco Kft. az elmúlt évtizedben a...

Bővebben...

Xylem Water Solutions Magyarország Kft.

Törekedni kell a biogáz lehetőleg teljes hasznosítására. Sokoldalú...

Bővebben...

Hunzag Kft.

Füljelzők szarvasmarha, sertés, juh, kecske, szarvas, nyúl részére,...

Bővebben...

Tart-Tech Kft.

Cégünk 1998-as megalakulásától kezdve állattartás-technológiai berendezések...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK